Home > Cpu Usage > Html5 Video High Cpu Usage

Html5 Video High Cpu Usage

Contents

Browse other questions tagged perl cpu-usage bugzilla or ask your own question. Forcing them enabled caused Firefox to not display anything (black screen). Comment 2 Mohib Sheth 2016-07-26 14:28:30 UTC Oops, sorry for the double comment. When I download the video and play it by VLC it's hard to reach 10 % load. http://3swindows.com/cpu-usage/html5-high-cpu-usage.html

But that is already given so what exactly do you mean? No problem (read speed ~500MB/s, except hdparm ): hdparm --direct -t /dev/sda dd iflag=direct if=/dev/sda of=/dev/zero bs=1073741824 ddrescue --direct /dev/sda /dev/zero -vf -b 4096 -c 8192 Note You need to log This results in XS running code diagnostics on all files hence huge CPU use... Bug65201 - kswapd0 randomly high cpu load Summary: kswapd0 randomly high cpu load Status: NEW Product: Memory Management Classification: Unclassified Component: Other Hardware: x86-64 Linux Importance: P1 normal Assigned To: Andrew

Html5 Video High Cpu Usage

I can indeed reproduce this issue with Firefox 27. Please choose one of them and: 1) if you have problems with memory, generate a heap dump (http://wiki.netbeans.org/FaqMemoryDump) 2) if you're talking about CPU, attach a profiler snapshot which will most Comment 19 sergio-br2 2014-05-20 17:51:37 PDT Yeah, it'd seems that is this H.264 + GStreamer that is causing high cpu usage.

  • Comment 43 Henry Hu 2015-10-08 22:16:24 PDT Running firefox 41.0.1 on FreeBSD CURRENT with open source intel drivers.
  • Cpu heats up over 70 °C.
  • I have gstreamer1-vaapi installed, and when opening the page, I see libva info on the console.
  • If on mate, I use: GTK_DEBUG=interactive filezilla, and set: Show Graphic Updates to 1, it shows that if the local directory listing is too big to show completely in the window
  • Why are there no Imperial KX-series Security Droids in the original trilogy? ​P​i​ =​= ​3​.​2​ A few rebus puzzles Is it bad practice to use GET method as login username/password for
  • do_mount - URI = smb://MYGROUP/ do_mount - try #0 looking up cached server 'MYGROUP'\'IPC$', user 'MYGROUP';'oholy' returning (nil) auth_callback - anonymous pass auth_callback - out: last_user = 'oholy', last_domain = 'MYGROUP'
  • Comment 9 urostr 2015-02-18 15:52:25 UTC Created attachment 152062 [details] log restored from the time machine backup Comment 10 urostr 2015-02-18 15:59:51 UTC Comment on attachment 152039 [details] netbeans profile If

Comment 29 Matt Idzik 2015-08-13 19:51:09 PDT I'm on 40.0.2. kswapd0 takes up a whole core whenever swap is being used. My specs just in case: CPU: AMD Athlon X2 QL-65 @ 2.1 Ghz (Dual Core) RAM: 4 GB (3.75 usable) GPU: ATI Radeon HD 3200 (256 MB, ATI Avivo supported including Html5 Hardware Acceleration Comment 12 Andreas Schneider 2016-11-25 03:53:45 EST Does the problem still occur on F25?

We need more info. Gl Require Hardware I suspect that something is putting a socket in an odd/bad state. Thanks. https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=970308 then I downgraded to the 3.17 kernel and the issue is gone completely.

Otherwise, 43 and later don't use gstreamer by default and CPU usage will be *much* better there and so will performance. Vp9 Hardware Acceleration I could iron my clothes with the heat from my laptop. CPU usage is at least 1/4 now!!! Thanks!

Gl Require Hardware

this translates to what looks like a marginal cpu jump on 4-8 core machines but greatly degrades the user experience on 2 core machines. https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=1175531 Comment 20 Johnny Stenback (:jst, jst@mozilla.com) 2008-07-09 15:03:09 PDT This really sounds like a flash problem to me, whether it's worse in Firefox than it is in IE or not. Html5 Video High Cpu Usage Comment 25 Anke77 2015-07-08 00:22:27 PDT Somehow glad to find this thread. Firefox Hardware H264 Decoding Linux How to help reduce students' anxiety in an oral exam?

If then I pause the video and resume it afterwards, CPU usage return to normal values. http://3swindows.com/cpu-usage/wmi-high-cpu-usage.html I have kernel 3.19.0 (i686) compiled without CONFIG_SWAP. See below for rational. Comment 18 gregh 2015-08-04 07:57:55 UTC Mark, I do not think I will be able to debug the run() {..} Trying to check whether the odd/bad state when I really have Youtube High Cpu Usage Chrome

Comment 20 Moki_X 2014-05-23 07:38:27 PDT The bug is NOT PRESENT in the currenet nightly build. only downgrading the kernel did. Because > > > (and fwiw, at this stage no web browsers provide hardware accelerated video > On Windows I don't get a 70+ °C CPU. > Not Linux. navigate here Comment 49 Bruno Jesus 2016-12-09 01:27:14 UTC I'm on Debian with 4.8.7 and still have this issue.

Turning swap on/off doesn't help. H264ify I'm able to reproduce behavior that looks like the behavior described with high CPU on a single java thread. Comment 7 gregh 2015-07-27 06:31:19 UTC Centos 7 running via jsvc PID USER PR NI VIRT RES SHR S %CPU %MEM TIME+ COMMAND 1459 runner 20 0 4588960 578536 8312 S

IExplorer 7.0: The same machine has the IE process running at 0%.

Does anyone else confirm that on windows the playback of 1080p is less cpu-consuming for 44 und 45? What are the changes you made on your kernel? That's all I know at the moment. current community blog chat Server Fault Meta Server Fault your communities Sign up or log in to customize your list.

I heared that it's not good idea, but just for lulz) > > -- > You are receiving this mail because: > You are the assignee for the bug. In Tomcat 8 I see a massive amount of context switching and so I assume Tomcat tries to create a connection and fails but tries again immediately. When I pause the video, CPU usage goes down to normal levels (8% or so). http://3swindows.com/cpu-usage/how-to-fix-high-cpu-usage.html Comment 8 Brett Bogert 2016-06-04 16:40:24 EDT I was also experiencing this bug in Ubuntu 16.04 and was able to reproduce it in Fedora 24 Beta.

Compositing acceleration (OMTC) was supposed to be anabled by default as per: https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=722012 back in September, but the two key properties: layers.offmainthreadcomposition.enabled layers.acceleration.force-enabled were false with default settings on my Firefox