Home > Failed To > Failed To Read A Valid Greeting From Pop Server

Failed To Read A Valid Greeting From Pop Server

Are you new to LinuxQuestions.org? Stay logged in Toggle Width Home Contact Us Help Terms and Rules Privacy Policy Top Company About Us Our Leadership Giving Back Contact Become a Partner Careers Products cPanel Features WHM The time now is 03:02 PM. Interesting that this only affects Yahoo though??? Source

Notices Welcome to LinuxQuestions.org, a friendly and active Linux Community. Who ever wrote it, full marks. Failed to read a valid greeting from POP server pop.mail.yahoo.com I am running Ubuntu 10.04 LTS and have Evolution 2.28.3. Useful Searches Recent Posts Resources Resources Quick Links Search Resources Most Active Authors Latest Reviews Feature Requests Defects Menu Log in Sign up The Community Forums Interact with an entire community Clicking Here

But somewhere I saw that you need to make sure that what ever domain it is, use domain in the mail server ie..if mail is [email protected] then use mail server as Have issue on both 2) Issue only with POP3, tried changing it to IMAP for receiving mail and it works fine. 3) On evolution, I do not see a place to Introduction to Linux - A Hands on Guide This guide was created as an overview of the Linux Operating System, geared toward new users as an exploration tour and getting started Password SUSE / openSUSE This Forum is for the discussion of Suse Linux.

When timed receive/sends are initiated the message :Failed to read a valid greeting from POP server pop.gmail.com: is seen. Does the issue only occur via POP3, or does it also occur via IMAP? HesabımAramaHaritalarYouTubePlayHaberlerGmailDriveTakvimGoogle+ÇeviriFotoğraflarDaha fazlasıDokümanlarBloggerKişilerHangoutsGoogle'a ait daha da fazla uygulamaOturum açınGizli alanlarGrupları veya mesajları ara Welcome, Guest. Yes, my password is: Forgot your password?

Logged Print Pages: [1] « previous next » Linux Forums - Linux Help,Advice & support community:LinuxSolved.com » Others » Miscellaneous » Failed to read valid greeting from pop server:Problem with evolution flatlander (juggle) said on 2012-03-13: #3 I see that this happens with Evolution on both my netbook and PC, so it is probably something to do with an update. cPanel Forums > cPanel & WHM® (for Linux® Servers) > General Discussion > This site uses cookies. check here I thought this must be a Yahoo problem because Evolution has been working fine for years.

I tried deleting and reconfiguring the settings for my Yahoo a/c in Evolution, but no change. Any suggestions? Note that registered members see fewer ads, and ContentLink is completely disabled once you log in. many thanks.

  1. Please login or register.Did you miss your activation email? 1 Hour 1 Day 1 Week 1 Month Forever January 08, 2017, 08:02:28 PM News : LinuxSolved.com Linux Help Community Forum..
  2. Ask a question Edit question Subscribers Subscribe Subscribe someone else • Take the tour • Read the guide © 2004-2016 CanonicalLtd. • Terms of use • Contact Launchpad Support •
  3. Home Search Login Register Linux Forums - Linux Help,Advice & support community:LinuxSolved.com » Others » Miscellaneous » Failed to read valid greeting from pop server:Problem with evolution email « previous next
  4. Failed to read a valid greeting from POP server We have a wild card ssl installed for all services (http, courier, pop, exim ftp etc) WHM 11.26.8 CENTOS 5.5 i686

So that we may more accurately diagnose the issue, please provide the following details: What is the name and version of the affected e-mail client software? https://answers.launchpad.net/ubuntu/+source/evolution/+question/44416 By joining our community you will have the ability to post topics, receive our newsletter, use the advanced search, subscribe to threads and access many other special features. For details and our forum data attribution, retention and privacy policy, see here Google Grupları Tartışma Forumları'nı kullanmak için lütfen tarayıcı ayarlarınızda JavaScript'i etkinleştirin ve sonra bu sayfayı yenileyin. . The problem is solved!

I discovered it was a problem with Yahoo by disabling my email a/c in preferences, which stopped the message. this contact form ant ideas? Benjamin D., Jan 28, 2016, in forum: General Discussion Replies: 9 Views: 714 Benjamin D. Many thanks!

tuxer Member Joined: Jan 8, 2010 Messages: 17 Likes Received: 0 Trophy Points: 1 Hello, While trying to login using "secure connection :: ssl encryption", email client is showing the following Secure login via POP Discussion in 'General Discussion' started by tuxer, Sep 28, 2010. Asked by flatlander on 2012-03-12 I've been using Evolution for email with various email providers, including Yahoo for years with no problem. http://3swindows.com/failed-to/failed-to-get-valid-proposal-mikrotik.html Powered by MailMan, Python and GNU.

What is the configured port number used by the e-mail client for SSL? for providing its computer software that facilitates the management and configuration of Internet web servers. cPanel Forums > cPanel & WHM® (for Linux® Servers) > General Discussion > cPanel Forums Every time that I am trying to get my emails from my POP3 server I am getting the following error even though emails are coming and sending without a problem.

Something's got messed up somewhere...

It looks like this is fixed. flatlander (juggle) said on 2012-03-14: #7 A pop-up just appeared, asking for my POP password for my Yahoo a/c, which I entered. Mar 23, 2016 how do I secure main domain and subdomains from additional subdomains stefanbc, May 6, 2015, in forum: General Discussion Replies: 4 Views: 199 stefanbc May 6, 2015 My see of pop authentication method is proper.

Thank you for the information. thanks. Evolution Error - Failed to read a valid greeting from POP server mail.mydomain.com I doubled check my pop3 server configuration and is fine ( I own the dedicated server where courier-pop Check This Out I don't have a problem with other email from my hosting provider, just my ISP so maybe the problem is with them.

Similar Threads - Secure login via Secure Connection Failed When Switching Accounts Via Dashboard [firefox 46] linux4me2, Apr 28, 2016, in forum: General Discussion Replies: 19 Views: 1,227 cPanelMichael Aug 24, If I change the option to TLS from SSL, it works. On Sun, 2008-09-07 at 10:25 +0000, Steven Rose wrote: > Your question #44416 on evolution in ubuntu changed: > https://answers.edge.launchpad.net/ubuntu/+source/evolution/+question/44416 > > Status: Open => Answered > > Steven Rose proposed Problem 2.

my service provider does not support ubuntu but they are not blocking my account. as said earlier.. Checked on a different machine with the same setup, there is no issue while setting the secure connection to "ssl" Please let me know how I can solve this.